Θάλαμος δοκιμών ενεργειακών κουφωμάτων MARKAL.

Επισκεφτείτε μας και δείτε από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των γνήσιων κουφωμάτων markal, σε δικό μας πρότυπο πειραματικό δοκιμαστήριο.

Το δοκιμαστήριο αυτό αποτελείται από 4 ανεξάρτητους πειραματικούς θαλάμους και στον κάθε ένα από αυτούς τα κουφώματα μας δοκιμάζονται σε αντίξοες συνθήκες. Σε κάθε πείραμα ξεχωριστά, έχουμε ένα συνθετικό παράθυρο της Kömmerling και ένα θερμοδιακοπτόμενο παράθυρο αλουμινίου της Elvial multilock systems. Σκοπός μας είναι να αποδείξουμε έμπρακτα, πώς τα κουφώματα μας, αφήνουν ανεπηρέαστο το εσωτερικό του σπιτιού, από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και γιατί η markal αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τα κουφώματα σας.

Στον πρώτο θάλαμο δοκιμάζουμε την αντοχή των κουφωμάτων μας στην ψύξη, σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους μηδέν βαθμούς κελσίου, προσομοιώνοντας τις συνθήκες που επικρατούν κατά το χειμώνα. Μπορείτε να διαπιστώσετε τις θερμομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων markal και την αντίσταση τους στο ψύχος.

Στο δεύτερο θάλαμο πειραματιζόμαστε με την ηχομόνωση των κουφωμάτων μας με ένα ηχοσύστημα να εκπέμπει με πολύ μεγάλη ένταση εντός θαλάμου. Ελάτε να ακούσετε τον «ήχο» της σιωπής και να βιώσετε την απόλυτη ηχομόνωση των κουφωμάτων markal.

Στο τρίτο θάλαμο δοκιμάζουμε την αντοχή των κουφωμάτων μας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 100 βαθμούς κελσίου, αντιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελάτε να βιώσετε τις θερμομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων markal και την αντιστάτη τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Και τέλος στον τέταρτο θάλαμο αποδεικνύετε η αντοχή των κουφωμάτων μας στην υδατοπερατότητα. Ένα υδραυλικό σύστημα εκτοξεύει νερό εσωτερικά στο θάλαμο με μεγάλη πίεση προσομοιώνοντας έντονη βροχόπτωση. Ελάτε να βιώσετε την προστασία που παρέχουν τα κουφώματα markal σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

0 Σχόλια

Μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση