Τι σημαίνει αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση WK2 ?

Η markal πρωτοπορώντας στην αγορά κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών και συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών, παραδίδει πιστοποιημένα κουφώματα υψηλών απαιτήσεων.

Τι σημαίνει αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση WK2 ?  και γιατί είναι τόσο σημαντική?

Πιστοποίηση σημαίνει, η επιβεβαίωση από τρίτο ανεξάρτητο φορέα (ινστιτούτο ift Rosenheim) ότι προϊόντα και διεργασίες, συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις συγκεκριμένων τυποποιητικών εγγράφων. Στην περίπτωση μας δηλαδή, τα κουφώματα markal.

 

Το μεγαλύτερο ινστιτούτο δοκιμών της Γερμανίας ift Rosenheim, υποβάλλει τα υπό εξέταση κουφώματα, στις πιο απαιτητικές και εξαντλητικές δοκιμές, έτσι ώστε να πιστοποιήσει τις ιδιότητες και δυνατότητες που έχουν.

Η αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση WK2 αφορά την αντοχή του κουφώματος σε προσπάθεια παραβίασης και διάρρηξης, με χρήση εργαλείων, όπως κατσαβίδια, λοστούς κ.λπ. σε ευάλωτα κατά το παρελθόν σημεία του κουφώματος, αλλά και σε άσκηση πίεσης και ρίψεις αντικειμένων.

 

Η αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση WK2 σημαίνει, περιμετρικός μηχανισμός της GU, ατσάλινα αντικρίσματα ανά 70cm περιμετρικά στην κάσα και αντίστοιχα, κατάλληλους μεντεσέδες, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Αν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές δεν τηρείτε, τότε το κούφωμα δεν έχει αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση WK2. Για το λόγο αυτό στη markal περηφανευόμαστε ότι έχουμε τα γνήσια αντιδιαρρηκτικά κουφώματα για την πλήρη ασφάλεια και προστασία  των πελατών μας, τηρώντας όλες τις παραπάνω προδιαγραφές.

 

Στην σύγχρονη εποχή, κριτήρια επιλογής κουφωμάτων δεν αποτελούν μόνο η αισθητική και η λειτουργικότητα. Εξίσου σημαντική πλέον είναι και η προστασία που αυτά μας παρέχουν. Τα κουφώματα αποτελούν πλέον σημαντικό δομικό στοιχείο της οικοδομής και είναι μια επένδυση με μακροχρόνια οφέλη και κέρδος, που καρπωνόμαστε από την μέρα που τα επιλέγουμε.

Οι οικίες μας πρέπει να αποτελούν ένας ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης για εμάς και την οικογένεια μας, όπου η απειλή για την παραβίαση της να είναι μηδαμινή, και η αίσθηση προστασίας από εξωγενής κινδύνους, διασφαλισμένη.

 

Για το λόγο αυτό η markal με πλήρη επίγνωση των αναγκών αυτών, προσφέρει κουφώματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με αντιδιαρρηκτική προστασία WK2, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τη σιγουριά και την ασφάλεια των πιστοποιημένων προϊόντων μας.

0 Σχόλια

Μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση