Έκθεση Fensterbau Frontale 2016, Νυρεμβέργη – Μάρτιος 2016.

Με μεγάλη επιτυχία, στέφθηκε η συμμετοχή της Markal στην Έκθεση κουφωμάτων Fensterbau Frontale 2016, στη Νυρεμβέργη – Μάρτιος 2016.
Σε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση, η Markal,  σύστησε στον κόσμο το σύστημα THETA, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων, αρχιτέκτονες και τεχνικούς, από όλο τον κόσμο.

Η αναγνώριση των προτερημάτων του συστήματος ΤΗΕΤΑ και η αυθεντικότητα της καινοτομίας που παρουσιάστηκε στη Νυρεμβέργη, πραγματικά κατέπληξε τους συναδέλφους, αλλά και τους απλούς ιδιώτες επισκέπτες της έκθεσης.

Είμαστε περήφανοι που αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η Markal, εκπροσώπησε επάξια τις Ελληνικές εταιρίες κατασκευών κουφωμάτων, κάνοντας τη διαφορά με την ευρεσιτεχνία μας και την ποιότητα κατασκευής του συστήματος ΤΗΕΤΑ.

Ως μοναδική δε, Κρητική εταιρία, προσπαθήσαμε και καταφέραμε, να φιλοξενήσουμε και να γνωρίσουμε στο περίπτερό μας, ανθρώπους από κάθε γωνιά της Γής, που ενδιαφέρονται για την καινοτομία μας και αναγνώρισαν τον νεοτερισμό και τις πολλές εφαρμογές που προσφέρει.

Για ερωτήσεις σχετικά με το ΤΗΕΤΑ system επικοινωνήστε στο markal.theta.system@gmail.com

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες