Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

Οι νέες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην οδό Ά στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου. Είναι εξοπλισμένες με σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, διαθέτουν 1700 τ.μ. χώρο παραγωγής και 500τ.μ. εκθεσιακό χώρο.

Ο εκθεσιακός χώρος μας είναι σχεδιασμένος ώστε να βοηθά τον επισκέπτη να γνωρίσει και να βιώσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και να επιλέξει από το πολλαπλό τυπολόγιο της markal.

Σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008

Η δομή των εγκαταστάσεων μας είναι μελετημένη ώστε να διασφαλίζεται η διαχείριση παραγωγής και το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και να επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα τελικού προϊόντος markal.

Γραμμή παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων

Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται η γραμμή παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων, άρτια εξοπλισμένη, με μηχανολογικό εξοπλισμό αιχμής και προσωπικό με τεχνογνωσία και ευθύνη, για την παραγωγή και παράδοση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Γραμμή παραγωγής Κουφωμάτων Αλουμινίου

Στο ισόγειο βρίσκεται η γραμμή παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου με αυτόματο σύστημα διαχείρισης, καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία, υλικών και προϊόντων, με εξοπλισμό αιχμής και εμπειρία άνω των δέκα χρόνων στο χώρο.

Τμήμα Υάλωσης Κουφωμάτων

Στο υπόγειο τέλος, γίνεται η υάλωση των κουφωμάτων (συνθετικών και αλουμινίου), χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία υαλοπινάκων (διπλών, τρίπλεξ, και ενεργειακών της Pilkington), ώστε να παρέχεται λύση για κάθε είδους εφαρμογή και ιδιαιτερότητα κατασκευής.

Τμήμα κατασκευής Ρολών, Παντζουριών, Σιτών

Επίσης στο υπόγειο λειτουργεί το τμήμα κατασκευής ρολών, χειροκίνητων και ηλεκτρικών, των παντζουριών, καθώς και των σιτών κάθετης κίνησης.

Υπερσύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας, επιλέχθηκε προσεκτικά με γνώμονα, την ποιότητα παραγωγής των συστημάτων μας και την επίτευξη των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει στην αγορά. Όλη η γκάμα των προϊόντων μας, ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, συρόμενα και ανασυρρόμενα συστήματα, εσωτερικά κουφώματα και κεντρικές εισόδοι, προσφέρουν στους πελάτες της markal, ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για καινούργιες κατοικίες, ή ανακαινίσεις παλαιών.

Γνώση και Πολυετή Εμπειρία !!

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η επίγνωση των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων, μας επέτρεψαν τη δημιουργία ενός χώρου, πρότυπου για τα δεδομένα της Κρήτης, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνοντας την φιλοξενία μας, μπορεί να ξεναγηθεί στους χώρους της έκθεσης, όπου οι τεχνικές γνώσεις και οι απόψεις μας, μετατρέπονται σε ιδέες για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.