Τα συνθετικά κουφώματα της KÖMMERLING έχουν ιστορία άνω των 100 χρόνων στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκαν με σκοπό την αντικατάσταση των ξύλινων κουφωμάτων, με ένα υλικό πιο οικονομικό και οικολογικό, έτσι ώστε να συμβαδίζουν οι σύγχρονες ανάγκες με την τεχνολογική εξέλιξη.

Στην εποχή μας το συνθετικό κούφωμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα Kömmerling 76 AD, ανακλινόμενα συνθετικά παράθυρα και πόρτες markal, με προφίλ από τη Γερμανική εταιρία KÖMMERLING, είναι στιβαρά, σύγχρονα κουφώματα, με συντελεστή θερμοπερατότητας U=1.1W/m2*k, τον χαμηλότερο της αγοράς. Το προφίλ έχει πέντε θαλάμους για αυξημένες ιδιότητες και φέρει οπλισμό από γαλβανισμένο σίδερο για μεγαλύτερη μηχανική αντοχή. Για το λόγο αυτό προσφέρουν τέλεια θερμομόνωση-ηχομόνωση, μηδενική ανεμοπερατότητα-υδατοπερατότητα, σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική και το μοντέρνο σχεδιασμό τους.

Για το λόγο αυτό τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για εξοικονόμιση ενέργειας, σε νέες κατοικίες, αλλά και για αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων, σε ανακαινίσεις ή ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Συνδυάζοντας ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα με την αντιδιαρρηκτικότητα και τις υψηλές επιδόσεις, τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, για την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε προσφερόμενες ιδιότητες και το κόστος.

Στα δίφυλλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, έχουμε δύο χειρολαβές και διπλή ανάκλιση στα φύλλα, για ευκολία στο χειρισμό και καλύτερο αερισμό του χώρου.

Δίδεται επιλογή βασικών χρωμάτων, λευκού, κρεμ λευκού και δύο απομιμήσεων ξύλου, δρυς (Golden Oak) και καρυδιά (Nussbaum) αλλά και 3 αποχρώσεις γκρι (Quarzgrau, Anthrazitgrau και Grau).