Συρόμενα ανακλινόμενα KömmerlingΤα συνθετικά Συρόμενα ανακλινόμενα Kömmerling της Markal καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Ύψιστη ανθεκτικότητα υλικού κατά των κλιματολογικών συνθηκών και κατά της μηχανικής κρούσης. Είναι 100% ανακυκλώσιμο και εξοπλισμένο με τους πλέον σύγχρονους και φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές.

Στα συνθετικά Συρόμενα ανακλινόμενα Kömmerling ιδανικά τοποθετημένοι μηχανισμοί παρέχουν υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια σε όλες τις κατηγορίες που ακολουθούν:

  1. Επάλληλο συρόμενο
  2. Επάλληλο συρόμενο ανακλινόμενο-τύπου Volkswagen
  3. HST Πόρτα βαρέως τύπου
  4. Φυσούνα-αναδιπλόμενη μπαλκονόπορτα
Επάλληλο συρόμενο:

Περισσοτερος χώρος για τον ήλιο και το φώς. Με το σύστημα αυτό οι πόρτες ανοίγουν η μία πάνω στην άλλη, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν ένα σχετικά μικρό μέρος της τοιχοποιίας. Έτσι αφενός υπάρχει κέρδος στον εσωτερικό χώρο της κατοικίας και αφετέρου η διέλευση προς το εξωτερικό γίνεται ανεμπόδιστα.

Επάλληλο συρόμενο-ανακλινόμενο τύπου Volkswagen:

Οι επάλληλες συρόμενες-ανακλινόμενες πόρτες κατασκευάζονται από προφίλ της Kömmerling. Αποτελούν μια ιδανική εξειδίκευση στις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου λόγω του ελάχιστου βάρους κατασκευής και του μικρού προφίλ για μικρότερα συρόμενα στοιχεία. Ο συνδυασμός του συρόμενου και ανακλινόμενου που έχουν οι πόρτες αυτές τις καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ευέλικτες σε κάθε τύπο εφαρμογής και δίνουν λύσεις και στις πιο δύσκολες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

HST PremiDoor Πόρτα βαρέως τύπου:

H Premi Door της Kommerling είναι πραγματικά ένα πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά: τέλεια θερμομόνωση, ηχομόνωση και φυσικά, σταθερότητα, στεγανότητα και τέλεια λειτουργία.

Παραλλαγές της σειράς και ιδιαίτερες διαστάσεις με φύλλα πλάτους έως και 3.0 μέτρα και ύψος 2.5 μέτρα, προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.

Η ευχάριστα αθόρυβη και ελαφριά κίνηση των συρόμενων στοιχείων, είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Premidoor που δημιουργήθηκε στη βάση ενός σύγχρονου προφίλ πάχους 70mm.

Φυσούνα-αναδιπλώμενη μπαλκονόπορτα:

Με την κατασκευαστική εξέλιξη των συστημάτων, επιτεύχθηκε με αυτό το σχέδιο συρόμενης πόρτας, εκμετάλλευση χώρων. Έτσι προσφέρεται ως μια εναλλακτική λύση διαμόρφωσης και λειτουργικότητας. Μοντέρνα εξαρτήματα φροντίζουν για ένα άνετο χειρισμό και με τον μηχανισμό πτύξης των φύλλων επιτυγχάνεται η απελευθέρωσης σχεδόν ολόκληρης της επιφάνειας του ανοίγματος.