Συρόμενο ανακλινόμενο Volkswagen:Συρόμενο ανακλινόμενα Volkswagen

Τα επάλληλα συρόμενα-ανακλινόμενα τύπου Volkswagen, από προφίλ της Kömmerling, αποτελούν μια ιδανική εξειδίκευση στις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου. Αυτό συμβαίνει λόγω του ελάχιστου βάρους κατασκευής και του μικρού προφίλ για μικρότερα συρόμενα στοιχεία. Ο συνδυασμός του συρόμενου και ανακλινόμενου που έχουν οι πόρτες αυτές τις καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ευέλικτες σε κάθε τύπο εφαρμογής και δίνουν λύσεις και στις πιο δύσκολες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Το συρόμενο ανακλινόμενο τύπου Volkswagen προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός επάλληλου συρόμενου συστήματος βαρέως τύπου, με την πρακτικότητα ενός ανακλινόμενου συστήματος. Έχουμε την εξοικονόμηση στον εσωτερικό χώρο αφού το φύλλο σύρεται παράλληλα προς το σταθερό αφήνοντας ελεύθερο το πέρασμα μπροστά από το κούφωμα και πλήρη εκμετάλλευση του ανοίγματος. Επίσης η δυνατότητα ανάκλησης που έχει, καθιστά τον αερισμό του χώρου εύκολο, με μια μόνο κίνηση.

Η υψηλής αισθητικής σχεδίαση του, η ποιότητα κατασκευής και η στιβαρότητα του συνθετικού συστήματος Volkswagen, το κατατάσσουν σε μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές και λύσεις, για σύγχρονες κατοικίες με άποψη και χαρακτήρα.