Markal

Καλώς ήρθατε στην Markal

Η Μarkal είναι μια υπερσύγχρονη κατασκευαστική εταιρία, πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων προηγμένης τεχνολογίας για απλές αλλά και σύνθετες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν τη σήμανση CE που επιβάλλεται από την κοινοτική οδηγία ΕΝ 14351-1 ΕΝ ISO 9001:2008.

Με γνώμονα την παραγωγή και εγκατάσταση ποιοτικών κουφωμάτων εδώ και δέκα χρόνια η εταιρία Μarkal πρωταγωνιστεί με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης στην αγορά της Κρήτης. Συνεργάζεται με τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρίες, τόσο για παραγωγή προφίλ κουφωμάτων, όσο και για μηχανισμούς και εξαρτήματα.

Για προφίλ στα κουφώματα αλουμινίου με την ELVIAL Multilock systems, στα συνθετικά κουφώματα με την KOMMERLING και για μηχανισμούς και κλειδαριές με την εταιρία GU.

Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Μarkal βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου και είναι εξοπλισμένες με τη σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, διαθέτουν 1700 τ.μ. χώρο παραγωγής και 500 τ.μ. εκθεσιακό χώρο, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί και να επιλέξει από το πολλαπλό τυπολόγιο της Μarkal, προϊόντα σε όλες τις ανεξίτηλες βαφές της AKZO NOBEL για τα κουφώματα αλουμινίου και σε πέντε βασικές αποχρώσεις Renolit για τα συνθετικά κουφώματα.

Η τεχνική ενημέρωση, οι προτάσεις μας και οι θέσεις μας για κάθε περίπτωση κατασκευής στόχο έχουν την ιδανική για όλους λύση.

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

Οι νέες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην οδό Ά στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου. Είναι εξοπλισμένες με σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, διαθέτουν 1700 τ.μ. χώρο παραγωγής και 500τ.μ. εκθεσιακό χώρο.

Ο εκθεσιακός χώρος μας είναι σχεδιασμένος ώστε να βοηθά τον επισκέπτη να γνωρίσει και να βιώσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και να επιλέξει από το πολλαπλό τυπολόγιο της markal.

Σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008

Η δομή των εγκαταστάσεων μας είναι μελετημένη ώστε να διασφαλίζεται η διαχείριση παραγωγής και το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και να επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα τελικού προϊόντος markal.

Η σήμανση CE, τι σημαίνει και γιατί είναι αναγκαία

Η ανάγκη για ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών και  για  τη διευκόλυνση του ελεύθερου εμπορίου, δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε η σήμανση CE. Ο κοινός αυτός κώδικας αναφέρεται σε ομάδες προϊόντων που έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες, ενώ παράλληλα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες κατά την παραγωγή τους, ώστε να διασφαλίζεται ο καταναλωτής και η προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και την  Ευρωπαϊκή νομοθεσία, η σήμανση δηλαδή CE, είναι ευθύνη του κατασκευαστή.

Για να μπορέσει ένας κατασκευαστής κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών να χρησιμοποιεί τη σήμανση CE, θα πρέπει τα συστήματα που παράγει, να περάσουν από μια σειρά συγκεκριμένων δοκιμών, που θα κρίνει και κατηγοριοποιήσει το προϊόν του.

Ο κατασκευαστής κουφωμάτων θα πρέπει να έχει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά επιδόσεων από τις εταιρίες διέλασης προφίλ, να πληρεί τις προδιαγραφές κατασκευής των προϊόντων αυτών, να εφαρμόζει σύστημα ελέγχου παραγωγής και να κατέχει δήλωση συμμόρφωσης για κάθε τύπο κατασκευής.

Στο πλαίσιο της μεταβίβασης των αρχικών δοκιμών τύπου Cascading ITT (προτύπων EN 14351-1 και EN-13830 σήμανσης CE) για την κατασκευή πορτών, παραθύρων και υαλοπετασμάτων, η ELVIAL βεβαιώνει ότι η εταιρία Markal, κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου Elvial Multilock Systems τηρώντας πιστά τις διαδικασίες και τις τεχνικές προδιαγραφές που έχει θέσει η Elvial.

Για τον τρόπο και τη διαδικασία κατασκευής, υάλωσης, εφαρμογής μηχανισμού και αποθήκευσης.

Γραμμή παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων

Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται η γραμμή παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων, άρτια εξοπλισμένη, με μηχανολογικό εξοπλισμό αιχμής και προσωπικό με τεχνογνωσία και ευθύνη, για την παραγωγή και παράδοση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Γραμμή παραγωγής Κουφωμάτων Αλουμινίου

Στο ισόγειο βρίσκεται η γραμμή παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου με αυτόματο σύστημα διαχείρισης, καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία, υλικών και προϊόντων, με εξοπλισμό αιχμής και εμπειρία άνω των δέκα χρόνων στο χώρο.

Τμήμα Υάλωσης Κουφωμάτων

Στο υπόγειο τέλος, γίνεται η υάλωση των κουφωμάτων (συνθετικών και αλουμινίου), χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία υαλοπινάκων (διπλών, τρίπλεξ, και ενεργειακών της Pilkington), ώστε να παρέχεται λύση για κάθε είδους εφαρμογή και ιδιαιτερότητα κατασκευής.

Τμήμα κατασκευής Ρολών, Παντζουριών, Σιτών

Επίσης στο υπόγειο λειτουργεί το τμήμα κατασκευής ρολών, χειροκίνητων και ηλεκτρικών, των παντζουριών, καθώς και των σιτών κάθετης κίνησης.

Υπερσύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας, επιλέχθηκε προσεκτικά με γνώμονα, την ποιότητα παραγωγής των συστημάτων μας και την επίτευξη των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει στην αγορά. Όλη η γκάμα των προϊόντων μας, ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, συρόμενα και ανασυρρόμενα συστήματα, εσωτερικά κουφώματα και κεντρικές εισόδοι, προσφέρουν στους πελάτες της markal, ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για καινούργιες κατοικίες, ή ανακαινίσεις παλαιών.

Γνώση και Πολυετή Εμπειρία !!

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η επίγνωση των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων, μας επέτρεψαν τη δημιουργία ενός χώρου, πρότυπου για τα δεδομένα της Κρήτης, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνοντας την φιλοξενία μας, μπορεί να ξεναγηθεί στους χώρους της έκθεσης, όπου οι τεχνικές γνώσεις και οι απόψεις μας, μετατρέπονται σε ιδέες για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Αποκλειστικοί Κατασκευαστές Kommerling στην Κρήτη.

Από τον Οκτώβριο του 2009, η Markal είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής συνθετικών κουφωμάτων Kommerling στην Κρήτη.
Η συνεργασία μας με τον όμιλο εταιριών Profine group, βασικό μέλος του οποίου, είναι η Kommerling, έκανε τα συνθετικά κουφώματα, προσιτά και αξιόπιστα, παρέχοντας όχι μόνο τα προϊόντα αυτά καθαυτά, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και το εξουσιοδοτημένο service, πλέον εφικτό και άμεσο.

Ως αποκλειστικοί Κατασκευαστές Kommerling στην Κρήτη, έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει, χιλιάδες συνθετικά κουφωμάτα, σε κατοικίες, σε κάθε γωνιά του νησιού.
Από το Ηράκλειο, όπου είναι η έδρα μας, μέχρι τη Σητεία και Ιεράπετρα, Ρέθυμνο, στα ορεινά , αλλά και παραθαλάσσια μέρη του νησιού μας.

Πλέον και με μόνιμη εκπροσώπηση στα Χανιά, η Markal, συνεχίζει την παράδοση που έχει χτίσει, να παραδίδει ποιοτικά προϊόντα, του Γερμανικού κολοσσού, με Κρητικό μεράκι και τεχνογνωσία, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, κάθε νοικοκυριού.

Αποκλειστικοί Κατασκευαστές Kommerling στην Κρήτη.Με αξιοπιστία, ήθος και απόλυτη συναίσθηση της εμπιστοσύνης που εισπράττουμε και με σεβασμό στην στήριξη της τοπικής οικονομίας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας.